Beproefde betrouwbaarheid

Beproefde betrouwbaarheid

Niets verlaat onze fabrieken totdat het grondig is gecontroleerd en getest. Lees meer over trapliftkwaliteit

FastTrack: Traplift volgende dag geïnstalleerd

Ons gesofisticeerde FastTrack®-systeem kwam er met één doel: onze klanten snel en met zo weinig mogelijk gedoe weer van hun geliefde huis laten genieten. FastTrack® is een uniek modulair railsysteem dat precies kan afgestemd worden op de vorm van zowat elke trap.

Het systeem is gebouwd op een uitgebreid assortiment met rails in verschillende vormen, die op elkaar aansluiten. Door precies de juiste onderdelen voor uw trap te combineren, installeren onze gespecialiseerde vakmensen een FastTrack®-rail op maat van uw trap. Dat gebeurt in amper enkele uren, zonder gedoe of ingrijpende werkzaamheden.

FastTrack® heeft zijn sporen inmiddels verdiend. Met dit bijzonder succesvolle systeem installeert Acorn gebogen trapliften veel sneller dan andere trapliftfabrikanten: al enkele dagen na het eerste contact neemt de klant de lift in gebruik. In sommige gevallen installeren we de traplift zelfs al de volgende dag!

Wij vinden de FastTrack®-trapliftrail, gemaakt van licht maar erg sterk aluminium, bovendien de mooiste op de markt. Een extra troef, als u het ons vraagt!