fast track system Acorn Trapliften

Onze geavanceerde FastTrack®-railsysteem werd gecreëerd, met één doel: snelle installatie.

Vraag een gratis offerte en analyse voor een traplift aan

Voordat we voor u de prijs van een traplift kunnen bepalen, voeren we een analyse uit om zeker te zijn dat uw traplift aan uw vereisten voldoet. Bij Acorn Trapliften beschikken we over ervaren experts in heel België. Dat maakt het gemakkelijk om snel bij u langs te komen op een moment dat u past.

Doorslaggevend bij de keuze van een traplift, is de persoon die hem zal gebruiken. Onze expert gaat dus na wat uw behoeften inzake mobiliteit zijn.
Vervolgens meet en fotografeert de expert uw trap om te bepalen welk trapliftmodel van Acorn het best bij uw huis en uw persoonlijke behoeften past.

Onze expert kan u meer vertellen over de trapliften van Acorn en de keuzemogelijkheden, en beantwoordt ook eventuele vragen.

Tot slot geeft onze expert u een gedetailleerde prijsopgave voor een Acorn-traplift op uw maat. Geen twee trappen zijn dezelfde, en ook de mobiliteitsbehoeften van mensen verschillen. Daarom kunnen we alleen tijdens een bezoek aan uw huis volledig bepalen welke configuratie u nodig hebt en hoeveel die traplift zou kosten.

Onze expert brengt voorbeelden mee van onze:

  1. gestroomlijnde, discrete trapliftrails,
  2. gebruiksvriendelijke bedieningshendels,
  3. afstandsbedieningen,
  4. ... en andere belangrijke onderdelen.

Kortom: ze laten u zien waarom Acorn prijzen wint en zo anders is dan andere bedrijven in de bedrijfstak.