Beproefde betrouwbaarheid

Beproefde betrouwbaarheid

Niets verlaat onze fabrieken totdat het grondig is gecontroleerd en getest. Lees meer over trapliftkwaliteit

Over Acorn Trapliften

Acorn loopt voorop - Innovatie en investering betekent een meerwaarde voor onze klanten

Sinds onze begindagen in 1992 streeft Acorn ernaar de lat voor kwaliteit en innovatie in de trapliftsector steeds hoger te leggen. Met baanbrekende designs en technisch vakmanschap is Acorn als onafhankelijk bedrijf uitgegroeid tot wereldleider. Acorn legt zich integraal toe op de productie en installatie van trapliften.

Toonaangevend

Onze vooruitstrevende trapliften maken we in onze fabrieken in Yorkshire en Schotland, waar ze aan hoge normen moeten voldoen. Ze worden nu geëxporteerd naar meer dan 80 landen overal ter wereld. Tegen de tijd dat u onze website heeft doorgenomen, zit het leven van alweer een nieuw iemand in de lift. Inderdaad! Om de acht minuten wordt er ergens in de wereld een nieuwe traplift van Acorn geïnstalleerd, 365 dagen per jaar.

Belangrijkste rijkdom

Toch blijft Acorn een bedrijf dat beide voeten op de grond houdt en het belangrijkste nooit uit het oog heeft verloren: haar klanten.

Uniek

We begrijpen dat iedereen uniek is. U hebt uw eigen redenen waarom u een van onze trapliften wilt of nodig hebt. Vanaf het moment dat we uw eerste telefoontje naar ons beantwoorden, is het aan ons om te luisteren en uw behoeften in kaart te brengen. De gratis analyse bij u thuis geeft ons een beter beeld. Pas dan kunnen we u een traplift van Acorn aanbevelen die het best aan uw behoeften voldoet en uw levenskwaliteit zal verhogen.

Feedback van klanten

En we blijven luisteren, ook nadat we uw traplift installeerden. Dankzij ons totaalpakket van onderhoudsdiensten en nazorg blijven we voortdurend feedback van klanten ontvangen, wat ons helpt onze trapliften verder te ontwikkelen en op punt te stellen.

Technisch vakmanschap

We blijven stevig investeren in onze Britse productievestigingen. Zo zijn we perfect in staat Acorn Trapliften rechtstreeks aan onze klanten te blijven leveren. Oog voor detail en Brits technisch vakmanschap staan ervoor garant dat u kiest voor een traplift van topkwaliteit die jaren dienst zal doen.

U weet nu alvast wat meer over Acorn Trapliften. Bel ons vandaag nog voor een gratis offerte.