fast track system Acorn Trapliften

Ons gesofisticeerde FastTrack®-systeem kwam er met één doel: onze klanten snel en met zo weinig mogelijk gedoe weer van hun geliefde huis laten genieten.

Enkel Acorn-trapliften biedt installatie binnen de week

In tegenstelling tot sommige andere bedrijven die trapliften leveren, kunnen we uw Acorn-traplift geïnstalleerd en gebruiksklaar hebben binnen enkele dagen nadat u het groene licht hebt gegeven - tot zelfs de volgende dag al als het echt dringend is. En dat geldt zowel voor meer complexe gebogen trapliften als voor rechte.

Het unieke en revolutionaire FastTrack®-systeem van Acorn zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe trapliftconfiguraties binnen enkele uren ter plaatse door onze ervaren ingenieurs kunnen worden aangebracht. U hoeft geen weken te wachten op een op maat gemaakte rail die wordt ontworpen, daarna gemaakt wordt in een fabriek, en die dan pas naar uw huis wordt verzonden, zonder de mogelijkheid om die ter plekke aan te passen als het niet helemaal goed is.

Zodra uw traplift is gemonteerd, voert onze technicus een grondige testprocedure uit die is ontworpen om ervoor te zorgen dat alles werkt naar behoren. Elk onderdeel wordt dubbel gecontroleerd voor een optimale werking. Pas daarna zal onze technicus met u stap voor stap de werking van uw nieuwe Acorn-traplift doorlopen, die ontworpen is met oog op eenvoud en gebruiksgemak.

"Geachte. Met deze wil Uw firma ACORN TRAPLIFTEN bedanken voor de uitleg en de correcte plaatsing van de 2 trapliften. Ook wil ik een grote dank geven aan Nicolas, deze werkkracht is enorm net op zijn werk en neemt een grote verantwoordelijkheid op werkuitvoering. Zo een mensen vinden we niet veel meer. Nogmaals dank."

Albert V, Zwevegem

De installatie van uw traplift is pas voltooid als u 100% tevreden en volledig vertrouwd bent met het gebruik van uw nieuwe Acorn-traplift. U hoeft de stofzuiger niet eens uit te halen want al onze technici maken alles zelf schoon na de installatie. Als uw schitterende, nieuwe Acorn-traplift er niet was geweest dan had u vast en zeker niet gemerkt dat een installateur was langs geweest.

En vergeet niet dat, zelfs nadat de technicus is vertrokken, u Acorn steeds gratis en 365 dagen per jaar telefonisch kunt contacteren, als dat ooit nodig zou zijn.

Bel vandaag nog voor een gratis offerte

GRATIS NUMMER:
0800 114 58