fast track system Acorn Trapliften

Ons gesofisticeerde FastTrack®-systeem kwam er met één doel: onze klanten snel en met zo weinig mogelijk gedoe weer van hun geliefde huis laten genieten.

Reparaties en onderhoud trapliften

Zodra u hebt ontdekt hoe een Acorn-traplift uw leven zo veel gemakkelijker kan maken en u kan helpen om ten volle van uw huis te genieten, wilt u ervoor zorgen dat deze altijd in goede staat en werking wordt gehouden. Dit is waar onze reparatie- en onderhoudsdienst u bij kan helpen.

Nazorg is voor ons bij Acorn een topprioriteit. We willen er zeker van zijn dat al onze trapliftgebruikers 100% tevreden zijn met onze trapliften. In het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem is met uw lift, is onze toegewijde helpdesk telefonisch en 365 dagen per jaar te bereiken. Daarnaast hebben we een aantal uitgebreide trapliftgaranties beschikbaar om te voldoen aan uw vereisten.


Normaal onderhoud traplift

Acorn-trapliften hebben een goede reputatie voor betrouwbaarheid, maar net als alle machines met bewegende onderdelen is regelmatig onderhoud toch cruciaal. Daarom raden wij u aan om uw traplift elke 12 maanden te laten onderhouden door een van onze bekwame onderhoudstechnici, om jarenlang een optimale storingsvrije werking te garanderen.


Betrouwbare trapliftservice

We hebben meer dan genoeg hoogopgeleide onderhoudstechnici over het ganse land die zich toeleggen op de service en het onderhoud van de trapliften van onze klanten.


Prioriteit voor uw traplift

Een uitgebreide garantie zorgt er niet alleen voor dat uw traplift het aanbevolen jaarlijkse onderhoud krijgt, maar geeft u bovendien ook prioriteit 365 dagen per jaar. In het onwaarschijnlijke geval van een defect, zal één van onze technici bij u thuis aanwezig zijn binnen 48 uren. De uitgebreide garantie dekt ook de kosten voor alle bezoeken, onderdelen en manuren, zonder dat u zelfs iets moet betalen.