fast track system Acorn Trapliften

Ons gesofisticeerde FastTrack®-systeem kwam er met één doel: onze klanten snel en met zo weinig mogelijk gedoe weer van hun geliefde huis laten genieten.

Trapliftkwaliteit

Bij Acorn trapliften zijn we toegewijde trapliftspecialisten. We verkopen niet alleen trapliften, we fabriceren ze ook zelf in onze drie Britse fabrieken. Zo kunnen we garanderen dat de producten die we verkopen en installeren van de allerhoogste kwaliteit zijn. Lees hieronder meer over de kwaliteit van onze trapliften:

Onafhankelijk geteste trapliften

Alle huidige trapliften van Acorn zijn onafhankelijk getest en gecertificeerd volgens de nieuwste normen voor trapliften:

  • BS EN 81-40:2008 - Europese veiligheidsnormen
  • ISO 9386-2:2000 - Wereldwijde norm voor trapliften

Dit omvat het testen van de levensduur van onze trapliften met een minimum van 25.000 keer de trap op en af. Dit komt overeen met 11 jaar gebruik, zes keer per dag.


Kwaliteitsborging

Om de hoogste trapliftkwaliteit te garanderen, verlaat niets onze fabrieken totdat het grondig is gecontroleerd en getest. Zo wordt elke Acorn-traplift 29 keer gecontroleerd door een team voor kwaliteitsborging bestaande uit 20 medewerkers. Daarnaast doorlopen onze installatietechnici een strikte checklist van 37 punten als onderdeel van het montageproces.


Gemaakt in Groot-Brittannië

Elke acht minuten wordt er ergens ter wereld een Acorn-traplift geïnstalleerd, en elk van die trapliften wordt in Groot-Brittannië gemaakt en verzonden vanuit onze Britse fabrieken. Wij exporteren naar meer dan 80 landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten, waar Acorn nu de duidelijke marktleider is.


Gewoon de beste trapliften!

We zijn er trots op dat we trapliften produceren en leveren waarvan wij stellig geloven dat ze van de beste kwaliteit ter wereld zijn.